Trainer/coach

Saskia Elberse startte in 1999 QualityTrain, nadat zij eerst 2 ½ jaar als manager en daarna 5 ½ jaar als hoofd opleidingen én trainer in de uitzendbranche werkzaam is geweest.

?
Confronteren met compassie

Trainen en coachen zijn haar grootste passies. Met veel plezier en enthousiasme gaat zij tijdens de trainingen en coachingstrajecten met de deelnemers aan de slag. Kernbegrippen daarbij zijn praktisch, resultaatgericht, inspirerend en humor.

Saskia confronteert waar nodig, met compassie, om mensen in beweging te krijgen. Haar motto daarbij is dat mensen te allen tijde verantwoordelijk zijn voor hun eigen ontwikkeling.

Ze werkt tijdens de training- en coachingstrajecten die zij verzorgt samen met professionele trainers, trainingsacteurs en coaches uit haar zorgvuldig opgebouwde netwerk.

Achtergrond informatie

Saskia volgde de Post-HBO opleiding “Trainer Communicatieve Vaardigheden” aan de Trainers Academie te Amsterdam.

Sinds 2003 is zij geaccrediteerd voor de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI®), een psychologisch instrument voor zelfkennis en ontwikkeling. Twee jaar later volgde zij bij OPP Nederland de vervolgopleiding MBTI® Type en Teams.

In 2008 en 2009 volgde zij de coachopleiding “Systeem coachen 1 op 1” aan de School voor Coaching te Leiden.

Sinds 2012 is Saskia gecertificeerd TTI Success Insights-Consultant Gedrag & Drijfveren. Dit instrument geeft inzicht in de gedragsstijl die iemand hanteert en de drijfveren die iemand in beweging zet.

Vanaf februari 2014 is Saskia gecertificeerd Profile Dynamics® Trainer. De Profile Dynamics® instrumenten brengen drijfveren en waarden in kaart en bieden praktische handvatten voor ontwikkeling en groei, voor zowel individuen als organisaties.

In december 2016 rondde Saskia de training Teamcoachtechnieken aan de School voor Coaching af. Zij is naast 1 op 1 coach nu ook gecertificeerd teamcoach.

In januari 2019 volgde zij aan de School voor Coaching de verdiepingstraining ‘De onderstroom herkennen in organisaties’.

Sinds juni 2020 is Saskia ‘TMA gecertificeerde professional’. Uitgangspunt van de TMA methode is dat als je mensen zoveel mogelijk laat werken vanuit hun talenten en drijfveren je de meeste kans hebt op succes. De volgende stap is dat je competenties kansrijk kunt ontwikkelen vanuit intrinsieke motivatie (= drijfveren en talenten).